Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Медикс Алвина Капсули цветно пране Делукс 14бр бр.

Медикс Алвина Капсули цветно пране Делукс 14бр

Продуктов код: 045764

Medix Alvina Color Deluxe Pro Wash Enzyme Power са капсули за пране, които почистват и отстраняват нежеланите петна от дрехите. С иновативна Pro Wash технология с мощен ензимен комплекс за експертно изпиране и засилено действие срещу най-често срещаните петна. Капсулите Алвина Колор Актив на Медикс са подходящ за бели, цветни, черни и тъмни дрехи, както и за синтетика, памук, лен и други тъкани. Благодарение над войно концентрираната Pro Wash формула, всяка капсула (25ml) се равнява на 1 изпиране при дозировка от 55ml за изпиране със стандартeн течeн перилeн препарат. Enzyme Power е мощен ензимен комплекс за експертно изпиране и засилено действие срещу най-често срещаните петна. Капсулите допринасят за изключително лесната употреба – 1 капсула за 1 изпиране. Без риск от предозиране или недостатъчно количество от перилния препарати постоянно търсене на мерителна чашка. Капсулата се разтваря лесно и Ви осигурява безупречно изпиране. Ефективни и при пране на 20º. Предлага се в опаковка с 14 капсули х26.4 грама.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.