Обслужването на онлайн магазина на Паркмарт Банско е спряно. Магазинът ще бъде отворен отново през зимния период.

Категории
Close
Медикс Алвина Капсули цветно пране Делукс 14бр бр.

Медикс Алвина Капсули цветно пране Делукс 14бр

Продуктов код: 045764

Medix Alvina Color Deluxe Pro Wash Enzyme Power са капсули за пране, които почистват и отстраняват нежеланите петна от дрехите. С иновативна Pro Wash технология с мощен ензимен комплекс за експертно изпиране и засилено действие срещу най-често срещаните петна. Капсулите Алвина Колор Актив на Медикс са подходящ за бели, цветни, черни и тъмни дрехи, както и за синтетика, памук, лен и други тъкани. Благодарение над войно концентрираната Pro Wash формула, всяка капсула (25ml) се равнява на 1 изпиране при дозировка от 55ml за изпиране със стандартeн течeн перилeн препарат. Enzyme Power е мощен ензимен комплекс за експертно изпиране и засилено действие срещу най-често срещаните петна. Капсулите допринасят за изключително лесната употреба – 1 капсула за 1 изпиране. Без риск от предозиране или недостатъчно количество от перилния препарати постоянно търсене на мерителна чашка. Капсулата се разтваря лесно и Ви осигурява безупречно изпиране. Ефективни и при пране на 20º. Предлага се в опаковка с 14 капсули х26.4 грама.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.