Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Мейка Вурстчета Франкфуртер 540Г бр.

Мейка Вурстчета Франкфуртер 540Г

Продуктов код: 022419

Франкфуртерите са класически немски специалитети. Те са част от немската традиция, известни са с това, че са били част от менюто на честванията на коронацията на кайзер Максимилиан II през 1592г. Тръгнал от Франкфурт, този деликатес завладява целия свят.
Франкфуртери Meica се произвеждат по оригинална рецепта - от най-прясно месо от контролирани източници, фино подправени и опушени върху букова дървесина. Meica гарантират най-високо качество, контролирано от реномирани специалисти.
Meica е марка №1 за наденички в Германия с традиция от повече от 100 години.
Не съдържат овкусители, оцветители и глутен.

Състав: Свинско месо 80%, питейна вода, готварска сол, подправки, екстракт от подправки, декстроза, антиоксидант: аскорбинова киселина, консервант: натриев нитрит, естествена обвивка, пушилен ароматизант.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.