Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
МЕСКО САЛАМ 230Г ПУЕШКИ БАЛАНС ВАКУУМ бр.

МЕСКО САЛАМ 230Г ПУЕШКИ БАЛАНС ВАКУУМ

Продуктов код: 2907

Пуешки колбас Walance е произведен от 100% пуешко месо, подходящ за хора, които предпочитат да се хранят здравеословно и балансирано. Характерно за този продукт е, че пуешкото месо е смляно на по-едри късове, които се смесват с подправките. Опушва се естествено с букови стърготини, на което се дължи приятният син аромат на опушено. Суши се в климатични сушилни около седем дни. Готов е за директна консумация след отстраняване на обвивката. Пуешки колбас Balance е подходящ за директна консумация,както и за приготвяне на деликатесни плата и сандвичи.

Серията Баланс е насочена към потребителите, които търсят качествени и изчистени колбаси с автентичен и неподправен вкус. Нарекохме я „Баланс“, заради баланса между цена и качество на крайния продукт. Всички колбаси от серията се произвеждат само от охладени меса, без МОМ. Важно е в колбасите да не се влага механичнно отделено месо(МОМ), защото това месо има високо водно съдържание и ниска хранителна стойност, което е предпоставка за влагането на по-голямо количество консерванти и сгъстители. Изключихме глутена и лактозата които предизвикват проблеми с храносмилането, развитие на възпалителни процеси в чревния тракт и отслабване на имунната система. Така нашите колбаси с марка Баланс са подходящи за хора които избягват консумацията на глутен и лактоза или просто са на диета.

Произведени са от прясно месо и натурални съставки и са подходящи за хора, които предпочитат да се хранят здравословно и балансирано и искат да се насладят на вкуса на месото.

Съставки: съставки:пуешко месо 100 %, сол, подправки, стабилизатори:полифосфати, декстроза, антиоксидант:натриев изоаскорбат, овкусител:мононатриев глутамат, пушилен ароматизант, консервант:натриев нитрит

100% пуешко месо
БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ЛАКТОЗА
БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.