Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Миди Сен Жак Охладени кг кг.

Миди Сен Жак Охладени кг

Продуктов код: 43016

Мидите Сен Жак станаха неразделна част от изисканите и гурме вечерите. През Средновековието поклонниците на Сен-Жак де Компостел събирали по плажа черупки от мидите и ги окачвали на дрехите си като знак, че са посетили святото място. По-късно изключителният им вкус ги превръща в един от стълбовете на френската кулинария. Традиционно се консумират задушени, на салата, на скара, на тиган, със сосове, и с разнообразни комбинации от продукти. За разлика от традиционните методи, сготвени в су вид, мидите ще придобият копринено нежна текстура и след карамелизацията в тиган няма да бъдат твърди и сухи.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.