Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Микро Растение Червено Зеле 20г бр.

Микро Растение Червено Зеле 20г

Продуктов код: 053463

Микрорастенията от червено зеле са силно наситени на полезни минерали, витамини (C, K) и други хранителни вещества. Те са богати на фибри, бета-каротин, калций, магнезий, калий, йод и сяра. Също така съдържат редица противоракови съединения, за които е известно, че стимулират ензимната активност и инхибират растежа на тумори.
Уточняваме, че микро растенията не са кълнове. Микро растенията и кълновете се различават по своя етап от развитието, в който се консумират. Освен това, за да отгледаме кълнове, ние нямаме нужда от почва и слънчева светлина, които са необходими обаче за микро растенията.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.