Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Микро Растение Горчица Зелена 20г бр.

Микро Растение Горчица Зелена 20г

Продуктов код: 053454

Горчицата е втората най-популярна подправка, която се търгува по целия свят. Горчичните микрозелени са хранилище за много фито-хранителни вещества, които имат промоционални за здравето и профилактика на заболявания свойства. През годините горчицата е пропита с лечебни сили.
Горчичните микрозелени са нежни, сочни и пикантни. Много разнообразие добавят различни остри вкусове към широк спектър от ястия. Те са много популярни в азиатския микс.
Уточняваме, че микро растенията не са кълнове. Микро растенията и кълновете се различават по своя етап от развитието, в който се консумират. Освен това, за да отгледаме кълнове, ние нямаме нужда от почва и слънчева светлина, които са необходими обаче за микро растенията.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.