Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Микро Растение Репичка Розова 40г бр.

Микро Растение Репичка Розова 40г

Продуктов код: 053457

Репичките са едно от най-популярните микрорастения, защото се отглеждат сравнително лесно и притежават мек пикантен, пиперлив вкус.
Тези микрорастения са с високо съдържание на витамини А, В, С, Е и К, както и каротин. Те също така съдържат калий, богати са на диетични фибри и помагат за облекчаване на случайния запек наред с много други ползи за здравето. Други хранителни вещества са фолиева киселина, ниацин, желязо, фосфор, пантотенова киселина, калций, магнезий и цинк.
Уточняваме, че микро растенията не са кълнове. Микро растенията и кълновете се различават по своя етап от развитието, в който се консумират. Освен това, за да отгледаме кълнове, ние нямаме нужда от почва и слънчева светлина, които са необходими обаче за микро растенията.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.