Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
МИЛДЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ 16БР РЕЛАКС ЛИЛАВА бр.

МИЛДЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ 16БР РЕЛАКС ЛИЛАВА

Продуктов код: 017936

Milde е премиална тоалетна хартия от 100% целулозен материал. Благодарение на иновативния си релеф тя създава усещане за уникални мекота и плътност. Пластовете й са искрящо бели с цветни мотиви на разцъфнали цветя. За да е наистина перфектна Milde има изящни и дълготрайни аромати, които ще внесат свежест в ежедневието ви. В зависимост от вашата индивидуалност и стил може да изберете предпочитания вариант Milde измежду четирите комбинации на цвят и аромати.
Благодарение на новия си трипластов релеф Milde e по-плътна и мека от всякога.
Ролката е стегнато навита и се къса точно по перфорацията. Milde има снежна белота, изящни шарки в нежни цветове, съчетани с аромати от фината парфюмерия.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.