Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Мистик торби за храна биоразградими 4л 20бр бр.

Мистик торби за храна биоразградими 4л 20бр

Продуктов код: 049287

Второ поколение сертифицирани компостируеми торбички за храна, произведени от биополимер PHA, които от своя страна се произвежда от отпадъци от хранителната промишленост. Разграждат се при подходящи условия в рамките на 180 дни до вода, въглероден двуокис и биомаса. Торбичките ни за храна с здрави, еластични и тънки. Сертифицирани са за контакт с хранителни продукти. Подходящи за съхранение на храни в нормална, охладена и замразена среда в диапазона -20°C до 40°C. Не трябва да се използват в микровълнова фурна. Предлагат се в два размера – 2 (30 броя в кутия) и 4 литра (20 броя в кутия).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.