Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
НЕКТАРИНИ КГ кг.

НЕКТАРИНИ КГ

Продуктов код: 25961

Генетично, единствената разлика между праскови и нектарини е нежният мъх по кожата на прасковата, но нектарините имат по-червен цвят и по наситен аромат. Освен това те съдържат двойно по-големи количества витамини и минерали.
Специалистите по хранене отбелязват, че в тях има повече желязо, фосфор, калий, витамини А, С, Е и D. Сочните плодове са богати и на жизненонеобходими вещества като калций, магнезий, органични киселини и натурални захари и пектини.
В същото време са бедни на калории, което ги прави верен приятел на хората, които се опитват да влязат в добра форма през лятото.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.