Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
НЕСКАФЕ КАПСУЛИ 12БР ДОЛЧЕ ГУСТО LUNGO COLOMBIA бр.

НЕСКАФЕ КАПСУЛИ 12БР ДОЛЧЕ ГУСТО LUNGO COLOMBIA

Продуктов код: 025263

Открий NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada - тероарно дълго кафе (120 ml) от 100% Арабика с биопроизход с ароматни нотки на печен бадем, индийско орехче и ечемик. Открий това изискано био лунго с отличителен вкус.
Интензитет 5
Арабика с биопроизход
Съставки: Био печено мляно кафе.
Брой капсули: 12
Начин на приготвяне: Включи кафе машината ти в електрическата верига, натисни бутона за включване, изчакай бутона да светне в зелено. Постави капсулата в кафе машината.
За ръчна кафе машина:
Премести лоста надясно (обозначение в червен цвят за топла напитка) и изчакай дължината на напитката да достигне 120 ml.
За автоматична кафе машина:
Избери 4 чертички от скалата и стартирай машината за топла напитка.
Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място.
ESCAFE® Dolce Gusto® - Модерното изкуство на кафето!

Майсторско съчетаване и смесване на кафе зърната
Непрекъснато търсим нови възможности за иновация и реновация на нашите вкусове, като основен приоритет за нас остава тяхното високо качество. Чрез внимателно подбиране, смилане и изпичане на кафе зърната ние вдъхваме живот на нови и оригинални кафе творения. Благодарение на херметичното затваряне на кафето в капсулата можеш да се насладиш на богат аромат и вкус във всяка чаша! Представяш ли си?! Можеш да си приготвиш напитка като от любимата ти кафетерия!

Специалните капсули съхраняват всички аромати и вкусове
Чрез новаторска технология и смарт дизайн нашите капсули сами контролират налягането, с което водата навлиза в тях. Независимо дали е необходимо високо налягане за интензивно еспресо или по-ниско за фина пяна на нежно лате макиато, резултатът е един - всяка NESCAFE® Dolce Gusto® напитка става точно такава, каквато трябва - възхитително ароматна и вкусна!

Винаги подходящо налягане
Благодарение на нашите машини със система за високо налягане (до 15 бара) може да приготвиш превъзходни кафе и специални напитки.

Повече от 20 разнообразни творения с NESCAFE® Dolce Gusto® можеш да се насладиш на над 20 вкуса висококачествени напитки. От дръзко Ristretto, интензивно Espresso, ароматно Lungo или Grande с плътно тяло до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад, чай и студени напитки.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.