Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Нескафе Капсули Долче Густо Лате Макиато 16бр бр.

Нескафе Капсули Долче Густо Лате Макиато 16бр

Продуктов код: 051001

Открийте грандиозния NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato. По -млечна от капучино, тази многослойна италианска икона е уникална комбинация от горещо мляко, гладко кафе и сладострастна пяна с по -малко захар.
Талантливите създатели на кафе NESCAFÉ® Dolce Gusto® са усъвършенствали рецептата на Latte Macchiato в две капсули: една капсула за еспресо, специална богата смес от първокласни гладки и плодови чисти зърна от южна Америка арабика, а другата за пълномаслена млечна пяна с намек. на захар.
Характеристика:
- Многопластова италианска икона, направена от горещо мляко, гладко еспресо и сладка пяна. Той се предлага в две капсули, едната за еспресо, а другата за кремаво мляко.
- Снизходителен млечен вкус с балансирани аромати на кафе. Кремообразна текстура с обилна и сладострастна млечна пяна.
- Капсулата за кафе съдържа най -висококачествената смес от гладки и плодови чисти зърна кафе Арабика от Южна Америка.
- Свежестта на кафето се запазва в херметически затворени капсули, специално направени за кафемашини NESCAFÉ® Dolce Gusto®, така че всеки път да се наслаждавате на богат аромат на кафе.
- 8 капсули за кафе и 8 капсули мляко за 8 (220 мл) чаши NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.