Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Неспресо Кафе Капсули Какао Трюфел NES 10бр бр.

Неспресо Кафе Капсули Какао Трюфел NES 10бр

Продуктов код: 050628

BARISTA CREATIONS Cocoa Truffle – яркият аромат на какао среща изпечените зърнено-малцови нотки на еспресо от латиноамериканска арабика. Богат вкус, напомнящ шоколадов трюфел.

Произход

Основата на кафето за BARISTA CREATIONS е известна със завършен и балансиран вкус. В този бленд от арабика сте в компания на най-добрите южноамерикански кафе зърна – нежна бразилска бурбон арабика, в хармония с измита арабика от Колумбия. Каковият аромат разгръща бленда до нови висоти - получавате богат и кадифен вкус, обгърнат от чудесно изпечените аромати.

Изпичане

Разделно изпичане. Бразилските кафе зърна са леко изпечени, за да запазят нежността на всички зърнени малцови нотки. Колумбийските кафе зърна се изпичат за кратко, за да разкрият всичките си фини аромати, а перфектното смилане само засилва още повече интензитета в това хармонично кафе.

Ароматен профил

Изтънчен, плътен и ярък аромат на какао върху основата на зърнено-малцов бленд – това е Nespresso BARISTA CREATIONS Cocoa Truffle. Тази кафе капсула е богата на вкусове и аромати, точно като луксозен шоколадов трюфел.

Млечен профил

Игривият и жив характер на Nespresso BARISTA CREATIONS Cocoa Truffle няма да остане незабелязан с мляко. Ще го разпознаете по силните какаови нотки в капучино и в допълващата бадемова сладост. Възможно е дори да доловите нотка на ванилия, когато отпивате от чашата си с кафе.

ДЕТАЙЛИ:
Капсулите са съвместими със системи:
Nespresso®

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.