Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Неспресо Кафе Капсули Карамел Крем Брюле NES 10бр бр.

Неспресо Кафе Капсули Карамел Крем Брюле NES 10бр

Продуктов код: 050627

Карамелените нотки в това еспресо от чиста латиноамериканска арабика, омекотяват вкуса на това кафе. Богатият, кремообразен и леко изпечен вкус на BARISTA CREATIONS Caramel Crème Brûlée ще направи денят Ви сладък!

Произход

Основата на кафето за BARISTA CREATIONS е известна със завършения и балансиран вкус. В този бленд от арабика сте в компания на най-добрите южноамерикански кафе зърна – нежна бразилска бурбон арабика, в хармония с измита арабика от Колумбия. Карамелът разгръща бленда до нови висоти - получавате хармоничен, кремообразен и сладък вкус, обгърнат от невероятно изпечените аромати.

Изпичане

Разделно изпичане. Бразилските кафе зърна са леко изпечени, за да запазят нежността на всички зърнени малцови нотки. Колумбийските кафе зърна се изпичат за кратко, за да разкрият всичките си фини аромати, а перфектното смилане само засилва още повече интензитета в това хармонично кафе.

Ароматен профил

Nespresso BARISTA CREATIONS Crème Brûlée е карамел, ванилия и кокос, танцуващи върху основата на зърнено-малцов бленд, характерен за нашето най-изтънчено еспресо. Това кафе с аромат на карамел е съвършено кремообразно, нежно и елегантно като крем брюле.

Млечен профил

Опитайте Nespresso BARISTA CREATIONS Crème Brûlée с мляко – показва карамеленият си характер заедно с нежни ванилови и кокосови нотки. Добавяйки мляко към прекрасния бленд на това кафе, ще получите перфектния следобед.

ДЕТАЙЛИ:
Капсулите са съвместими със системи:
Nespresso®

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.