Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Нивеа Плажен Крем за Лице Против Пигментация Ф50+ 50мл бр.

Нивеа Плажен Крем за Лице Против Пигментация Ф50+ 50мл

Продуктов код: 024547

NIVEA SUN UV Слънцезащитен Крем за Лице против стареене и пигментни петна осигурява високоефективна и незабавна UVA / UVB защита срещу слънчеви изгаряния и преждевременното стареене на кожата. Офталмологично е доказано, че формулата е подходяща за зоната около очите. Формулата е с естествен антиоксидант, който помага на кожата на лицето, за да се предпази от слънчеви увреждания. Формулата с Q10 предотвратява появата на фини линии, бръчки и пигментни петна, предизвикани от слънцето. Тя оставя леко и копринено гладко усещане на кожата. Съвместимостта с кожата е дерматологично и офталмологично доказана. Подходящ за ежедневна употреба.

Хидратиращ крем за лице подходящ за ежедневна употреба
Формулата с Q10 предотвратява появата на фини линии, бръчки и пигментни петна
Лека формула, която оставя копринено гладко усещане
Високоефективна защита с незабавна UVA/UVB защита – предпазва от слънчеви изгаряния и преждевременно стареене на кожата
Естествен антиоксидант, който помага на кожата да се защити от слънчеви увреждания
Не дразнещата очите формула е офталмологично доказана
Съвместимостта с кожата е дерматологично доказана

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.