Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
НОБЕРАСКО БИО СМОКИНИ СУШЕНИ 200Г бр.

НОБЕРАСКО БИО СМОКИНИ СУШЕНИ 200Г

Продуктов код: 025859
icon

Смокините са най-богатите на калций от сушените плодове. В 100g смокините осигуряват до 38% от дневните нужди на организма от калций. Този минерал е от съществено значение за поддържане на правилната костна функция и подобряване на мускулната работа.
- Също така осигурява магнезий, който допринася за нормалния енергиен метаболизъм, умората и намаляването на стреса. Също така помага за стабилизиране на функционирането на нервната система и функцията на мускулите.
- Разтворимите фибри, които отчитат високи нива в смокините, също играят важна роля за предотвратяване на рака и намаляване на затлъстяването. Хранителната добавка също така добавя към тялото богат и здравословен източник на енергия, намалява апетита, контролира отделянето на отпадъци.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.