Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Нодус Червено Вино Бобал Био 750мл бр.

Нодус Червено Вино Бобал Био 750мл

Продуктов код: 051426

Отлично червено вино, отлежало в бъчва. От нашите избрани лозя, най-доброто грозде, за да направите този Nodus, съюз на сортове и различни земи. Мацерирани в нашата изба с търпение, ние получаваме тази богата, дълга и особена винена разработка с фази на предварителна ферментация студена мацерация и кратка алкохолна ферментация при ниски температури. Баланс между плодовете и препечените нотки на времето си в цевта. Това вино не е подложено на никакъв процес на стабилизиране, така че могат да се появят напълно естествени валежи.
Черешово червено вино с висок слой, виолетов ръб. С добри червени и черни плодове като ягоди, малини, много добре носени от акомпанимент на кремообразни и леки препечени филийки от цевта, докосване на подправка и малко сладък корен. Вкусен, плодов, със сферични танини, добра киселинност и леки нотки на ванилия, дим и препечен хляб. Вино с нокът в баланса си. 15-18º C
Идеален за придружаване на месо, мазна риба и яхнии като макаронени изделия и ориз

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.