Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Олуейз Дамси превръзки Ултра Найт Екстра Дуо 5+5бр бр.

Олуейз Дамси превръзки Ултра Найт Екстра Дуо 5+5бр

Продуктов код: 045511

Превръзките са за употреба през нощта. Те са с висока степен на попиване. Изработени са от памук и се предлагат в пакет, който съдържа 7 бр. дамски превръзки Олуейс Ултра найт.
Дамски превръзки Always Ultra Night са с дебелина приблизително 3 мм за 4 пъти по добра защита от обикновените по дебели превръзки. Вие със сигурност вече знаете кой избор е правилен при покупката на дамски превръзки - разбира се че Always® Ultra на фирма Procter & Gamble!
За разлика от останалите видове превръзки ,които се състоят от целулозни влакна, Always® Ultra е притежава уникална система за действие. Те съдържат гранули, които бързо попиват течността, превръщайки я в гел, запазващ се във вътрешността на превръзката.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.