Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Памперс Гащи 4 Макси 9-15 СР 25бр бр.

Памперс Гащи 4 Макси 9-15 СР 25бр

Продуктов код: 046320

Смяната на памперси и гащи е наистина лесна и забавна с Pampers Pants! Благодарение на кройката 360 Fit, еластичната лента на кръста се регулира около корема на детето по цялата обиколка, изключително абсорбиращата сърцевина веднага поема влагата и двата маншета предотвратяват изтичането около краката. През нощта Pampers Pants предотвратяват пропуски и течове и осигуряват ненарушен нощен сън. Гащичките ще осигурят на вашето бебе до 12 часа благополучие и усещане за сухота. Pampers Pants: за лесен и забавен обмен през деня и защита през нощта!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.