Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
ПЕДИГРИ ЛАКОМСТВО ЗА КУЧЕТА ДЕНТАСТИКС 110Г бр.

ПЕДИГРИ ЛАКОМСТВО ЗА КУЧЕТА ДЕНТАСТИКС 110Г

Продуктов код: 13707

Зъбите са много важни за кучетата и изискват специална всекидневна грижа. Лакомството Педигри е удобен и приятен начин да поддържате здрави зъбите и венците на Вашия любимец. Научно доказано е, че при всекидневна употреба, благодарение на комбинацията от специалната текстура и активните почистващи вещества на продукта, Педигри успява да намали образуването на зъбен камък с до 80%.Педигри Дентастикс са лесни за храносмилане и не се ронят. Освен това пръчиците за дъвчене са толкова вкусни, че Вашият любимец би пренебрегнал всичко, само за да им се наслади.

Състав:
зърно, растителни продукти, минерали (вкл. 2.5% натриев триполифосфат), месо и животински продукти, растителни протеинови екстракти, масла и мазнини.
Препоръки за хранене:
За малки и млади кучета: една пръчица на ден за малки кучета. Подходящи за кучета с тегло между 5 и 10 кг. Продуктът не е подходящ за малки кученца под 4 месеца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.