ПЕПЕ ТАХАН 300Г СЛЪНЧОГЛЕДОВ

3.39лв.

Изчерпан

Описание

Дали защото и ние обичаме слънчевите лъчи, или защото има неповторим вкус, но този продукт ни изненада със своите качества. Обикновените на вид слънчогледови семена се съчетават отлично в слънчогледовия тахан PEPE. Изследванията доказват, че той усилва имунната система и прави човека здрав, а ние допълваме, че всяка лъжичка слънчогледов тахан PEPE ни прави по-бодри и щастливи, за да споделяме времето си с хората, които обичаме.
С какво е полезен?
Слънчогледовият тахан PEPE е много богат на хранителни вещества. Той съдържа ценне минерали, които действат изключително благоприятно на нервната система, меките тъкани и костите. Ето защо го наричат храна за душата и тялото. Той предоставя 22 гр. протеини, 27 гр. въглехидрати и 51 гр. мазнини, от които 8 гр. наситени. В комбинация с лъжичка мед той осигурява протичането на важните жизнени процеси в тялото, обмена на мазнини и работата на сърцето.
В кулинарията слънчогледовия тахан най-често се използва, за да подобри вкуса на салатения дресинг или като основна съставка за течна халва, хумус и сурови бонбони.

Допълнителна информация

Brand