Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
ПИЗ БУИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ГЕЛ 150МЛ ХИДРО ИНФЮЖЪН Ф30 бр.

ПИЗ БУИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ГЕЛ 150МЛ ХИДРО ИНФЮЖЪН Ф30

Продуктов код: 037715

Слънцезащитен лосион осигуряващ дълготраен тен, който предпазва кожата от вредните UVA и UVB лъчи, същевременно подхранва и защитава от свободните радикали.
Действие:

Със своята технология Helioplex Пиз Бюин открива начин да стабилизира UVA защитата. Формулата не се разпада при излагане на слънце, UVA и UVB филтрите се запазват. Научно доказано е, че Helioplex поддържа до 90% от активната си защита след излагане на слънчева светлина в продължение на пет часа.
Активни съставки:

Витамин Е е мощен естествен антиоксидант, който помага за предпазване от свободни радикали, които увреждат кожните клетки и причиняват преждевременно стареене на кожата.
Доказано е, че Illumitone подобрява естествения процес на тен. Той увеличава производството на естествения пигмент на кожата (меланин) до 70% . Illumitone не оцветява дрехи, бански костюми и кърпи.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.