Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
ПИЗ БУИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ГЕЛ 150МЛ ХИДРО ИНФЮЖЪН Ф50 бр.

ПИЗ БУИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ГЕЛ 150МЛ ХИДРО ИНФЮЖЪН Ф50

Продуктов код: 037716

Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF50 Fast Absorption & Refreshing water-Light Feel е висококачествен слънцезащитен крем гел с фактор SPF50, който осигурява изключително висока защита и същевременно хидратира стресираната и изложена на риск от дехидратация кожа. Страхотната формула съдържа усъвършенствани UVA/UVB филтри, които незабавно неутрализират и отблъскват вредното влияние на околната среда, включително агресивните елементи като хлор, морска и солена вода. Съставките предотвратяват увреждането на кожата, предпазват от преждевременното стареене и създават мигновено усещане за свежест, комфорт и релаксация. Деликатната текстура на крем-гела е лесна за нанасяне и приятна за употреба. Абсорбира се бързо и не оставя бели следи. След използване кожата е успешно защитена, а Вие с чувство на сигурност и спокойствие.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.