Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ПЛАЗМОН ПАСТА 320Г КРЪГЧЕТА бр.

ПЛАЗМОН ПАСТА 320Г КРЪГЧЕТА

Продуктов код: 041641

Plasmon Паста ''Първи месеци" Forellini е под формата на малки кръгчета и е предназначена за деца на възраст над 4 месеца. Тя е произведена от специална селекция брашно от зърнени култури, които се култивират според принципите на Oasi Plasmon - в подбрани терени, далеч от източници на замърсяване. Пастата е лесна за преглъшане, поради малкия си размер, има мек и деликатен вкус и е идеална за въвеждане на вашето дете в света на дъвченето. В състава на Плазмон паста ''Първи месеци" има калций, витамини от групата B и желязо, което я прави подходяща за балансиран и разнообразен хранителен режим на малките деца. Plasmon Паста '' Първи месеци" Forellini съдържа пшенично брашно, диастазирано пшенично брашно (11%), минерални соли (калций, желязо), витамини (В1, В2, В3,В6).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.