Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ПЛАЗМОН ПАСТА 340Г ВРЪХЧЕТА бр.

ПЛАЗМОН ПАСТА 340Г ВРЪХЧЕТА

Продуктов код: 041679

Plasmon Паста Puntine е под формата на малки връхчета и е предназначена за деца на възраст над 6 месеца. Тя е произведена от специална селекция брашно от зърнени култури, които се култивират според принципите на Oasi Plasmon - в подбрани терени, далеч от източници на замърсяване. Пастата е идеална за първите зъбки, благодарение на меката текстура, тя окуражава детето да дъвче. В състава на Плазмон паста Puntine има калций, витамини от групата B и желязо, което я прави подходяща за балансиран и разнообразен хранителен режим на малките деца. Plasmon Паста Puntine съдържа пшенично брашнo, минерални соли (калций, желязо), витамини (В1, В2, В3,В6).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.