Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ПЛАЗМОН ПАСТА 340Г ЗВЕЗДИЧКИ бр.

ПЛАЗМОН ПАСТА 340Г ЗВЕЗДИЧКИ

Продуктов код: 041643

Plasmon Паста Stelline е под формата на малки звездички и е предназначена за деца на възраст над 6 месеца. Тя е произведена от специална селекция брашно от зърнени култури, които се култивират според принципите на Oasi Plasmon - в подбрани терени, далеч от източници на замърсяване. Пастата е идеална за първите зъбки, благодарение на меката текстура, тя насърчава детето да дъвче. В състава на Плазмон паста Stelline има калций, витамини от групата B и желязо, което я прави подходяща за балансиран и разнообразен хранителен режим на малките деца. Plasmon Паста Stelline съдържа пшенично брашнo, минерални соли (калций, желязо), витамини (В1, В2, В3,В6).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.