Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ПЛАЗМОН ПЮРЕ 2Х80Г КОНСКО МЕСО бр.

ПЛАЗМОН ПЮРЕ 2Х80Г КОНСКО МЕСО

Продуктов код: 041668

Plasmon Пюре конско месо е с балансиран, приятен вкус и нежна текстура, предназначено за деца от 6 месечна възраст. То е съставено от крехки късчета конско месо, приготвени на пара, за да се запазят максимално най-ценните хранителните вещества и натуралния вкус на месото. Пюрето е подходящо за захранване с конско, за разнообразяване на менюто или за предлагане на нови вкусове. Може да се добавя към плодово-зеленчукови смеси или каши. Месните пюрета на Плазмон са разработени според принципите на Oasi Plasmon, те са произведени само в италиански предприятия, консервирани са под вакуум и развъдниците са далече от източници на замърсяване. Плазмон пюре конско месо съдържа: вода, конско месо 30%, оризово брашно 10%, концентриран лимонов сок.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.