Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Поджо Алле Гаце Бяло Вино Орнелая 750мл бр.

Поджо Алле Гаце Бяло Вино Орнелая 750мл

Продуктов код: 046217

Poggio alle Gazze е кюве на базата на Совиньон Блан, което отлежава 18 месеца. Тосканският средиземноморски климат естествено има малко по-топли основни условия и като допълнение към Совиньон, Верментино и Вионие са по-добри от Семилон. Но това е преди всичко фантастичният микроклимат в Ornellaia, който позволява производството на висококачествени бели вина. Poggio alle Gazze може да бъде уверено подреден с най-добрите етикети от Graves и Pessac-Léognan като Olivier, Domaine de Chevalier или Pape Clément. Просто вкусът му е малко повече средиземноморски.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.