Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close

ПРАЗ КГ

Продуктов код: 32244

Празът (Allium porrum) е зеленчук, който заедно с лука и чесъна принадлежи към рода Allium. Като техен братовчед той също притежава значителна част от здравословните им ползи.
Празът съдържа инулин. Инулинът ферментира в дебелото черво и служи за храна на добрите бактерии.
Празът съдържа много силен полифенол кемпферол (kaempferol),
който действа антиоксидантно, противовъзпалително, антимикробно, кардиозащитно, неврозащитно, антидиабетно и антиостеопорозно. С две думи, бори се със свободните радикали , пази ти нервите и костите, как да не ядеш праз
Празът е източник на витамини и минерали
Празът се бори се с инфекциите, съдържа алицин. Това съединение е силно антибактериално, противогъбично и има антивирусни свойства, което го прави отлично средство за борба с инфекциите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.