Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Прохибидо Ром Солера 15г Гранд Резерва 700мл бр.

Прохибидо Ром Солера 15г Гранд Резерва 700мл

Продуктов код: 051521

През 18-ти век испанските мореплаватели достигат до бреговете на Мексико с бъчви, пълни със сладко вино.Вместо да се върнат в Испания с празни бъчви, те решават да ги напълнят с мексикански ром, известен под името “Chinguirito”.Дългият път на обратно сътворил чудеса.Бъчвите наситили напитката с толкова невероятни аромати и комплексни вкусове, че я превърнали в уникално вкусен и качествен ром.При завръщането си в Испания, новата напитка станала изключително търсена и се превърнала в заплаха за местните алкохолни производители като се наложило крал Филип V Бурбон да забрани производството на този ром за почти цял век.От там идва и неговото има “El Ron Prohibido” - “Забраненият ром”.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.