Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Пулирапид почистващ препарат гел тоалетни 750мл бр.

Пулирапид почистващ препарат гел тоалетни 750мл

Продуктов код: 053022

Хигиенизиращ и отстраняващ варовикови отлагания гел за тоалетна чиния. Отстранява в дълбочина варовиковите отлагания и хигиенизира, тъй като прилепва към стените на тоалетната чиния за по-дълго време. Неговата концентрирана формула действа също и под ръба на тоалетната чиния, откъдето излиза водата. Предпазна тапа: за да отворите, натиснете върху набраздените части и развийте. За затваряне, навийте до щракване. Начин на употреба: нанесете продукта под ръба, откъдето излиза водата и върху стените на тоалетната чиния и оставете да действа 1 час или повече.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.