Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Пюрдерм Маска за Лице Колагенова Авокадо 18г бр.
Ново

Пюрдерм Маска за Лице Колагенова Авокадо 18г

Продуктов код: 060709

ADS802 Колагенова маска с авокадо

Колагеновата маска на Purederm е уникален продукт, създаден, за да подхрани и ревитализира кожата чрез комбинираното действие на екстракта от авокадо, колаген и витамин Е. Формулирана с истинско авокадо, тя възвръща свежия и жизнен вид на лицето, подобрява вида на фините линии и бръчки и усъвършенства кожата. В допълнение материалът на маската е от изцяло естествен произход. Това позволява задържането на повече влага в него и е предпоставка за по-пълното усвояване на благотворните съставки от кожата.

Начин на употреба:

1.Почистете добре лицето;
2.Отворете опаковката, разгърнете маската и я поставете върху лицето;
3.Оставете да действа 15-20 минути и бавно отстранете, като започнете от краищата.

Внимание:

1.Избягвайте използването върху петна, пъпки, наранена или изгоряла от слънцето кожа;
2.Ако кожата се зачерви, подуе, или се появи сърбеж по време или след употреба, прекратете използването и се консултирайте с лекар;
3.Избягвайте използването, ако кожата Ви е чувствителна към лепенки или бинтове;
4.Пазете далеч от очите. При контакт с очите изплакнете с вода;
5.Да се съхранява в сухи помещения при температура под 25°C, защитена от пряка слънчева светлина. Пазете от деца. Само за външна употреба.
6.За да предотвратите изсушаване, използвайте маската веднага след отваряне.
Производител: Adwin Korea Corp., Корея.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.