Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
РЪЧЕНИЦА ДОМАШНО КОЗЕ СИРЕНЕ ВАК КГ # кг.

РЪЧЕНИЦА ДОМАШНО КОЗЕ СИРЕНЕ ВАК КГ #

Продуктов код: 40414

Под марката „Ръченица“ се предлага различни видове биологично овче и козе сирене и кисело мляко. За преработката на биопродуктите се използват единствено подбрани закваски, сирищна мая, калций и мляко. Преработката се извършва в собствената мини-мандра „Ръченица“, коята се намира в неподсредствена близост до животновъдния обект.
Наричаме предлаганите от нас продукти домашни, защото за направата им е използвано само мляко, което е добито от собствени, био сертифицирани животни. Мисията ни е да ви предложи истински продукт с традиционен вкус, използвайки съвременни технологии, които отговарят на днешните високи хигиенни стандарти.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.