Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
РАВНОГОР СИРЕНЕ 400Г КРАВЕ ВАКУУМ бр.

РАВНОГОР СИРЕНЕ 400Г КРАВЕ ВАКУУМ

Продуктов код: 3021

Свежи млечни продукти за най-вкусните моменти! Продукти, които пазят в себе си усещането за дъхавите билки от тучните ливади на магичната Родопа планина! Екологично чисти, произведени на 1300 метра надморска височина. Продуктите зреят в специфичните климатични условия на Родопите – едно от най-чистите и запазени природни кътчета в Европа. Създавани с любов и внимание, те са полезна и здравословна храна за Вас и близките Ви.

Богатият вкус и аромат на сиренето се обуславят от млякото на типичните за района породи животни, пасящи по тучните ливади, осеяни с билки.

100% натурален продукт без консерванти и добавки

Съставки: пастьоризирано краве мляко, закваска, мая, сол

За мандрата: Мандрата в с. Равногор е построена през 1927г. Приемник на старата мандра е млекопреработвателното предприятие на фирма “Равногор“ ООД, в което се произвеждат млечни продукти кашкавал, сирене, масло, извара, пушени и топени сирена от свежо планинско мляко. От април 2009г. предприятието е одобрено като отговарящо на изискванията за производство на храни в Европейския съюз. Най-високото разположено млекопреработвателно предприятие в България на 1330м. надморска височина в Родопа планина. Според публикуваната карта на NASA на замърсеност на въздуха, с. Равногор е район с най-чистия въздух в Европа. Това са идеалните фактори за производство на екологична чиста продукция.

Всеки ден в Мандра Равногор се доставя прясно мляко от региона на Баташкия дял на Родопа планина. Кравите пасат по цял ден из тучните поляни, осеяни с билки. Мандрата разполага с модерно технологично оборудване, като традиционните методи за производство на сирене и кашкавал се спазват стриктно повече от 100 г, включвайки специфичен ръчен труд и майсторство. Количествата не са големи, а млечните продукти с етикет „Равногор“ не съдържат консерванти, подобрители и сухо мляко. За добиването на 1 кг краве кашкавал влагаме около 10 литра сурово мляко. За добиване на 1 кг краве сирене влагаме около 6.5 литра мляко.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.