Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
РЕКСОНА ДЕО СПРЕЙ 150МЛ МЕН МАРИН ФРЕШ бр.

РЕКСОНА ДЕО СПРЕЙ 150МЛ МЕН МАРИН ФРЕШ

Продуктов код: 041573

Живейте активно и се насладете на усещането за свежест със спрея против изпотяване "Stay Fresh Marine " от "Rexona". Дезодорантът "Stay Fresh Marine" от "Rexona" е специално създаден за мъже и осигурява дълготрайна защита от изпотяване, с ефективност до 48 часа. Формулата му съчетава иновативните технологии "Dry Shield" и "MotionSense Systemтм", които работят за Вас точно когато е нужно. При активно движение или стресови ситуации, които могат да предизвикат появата на влага, се освобождава вълна от свежест. Тя предотвратява появата на следи от изпотяване и неприятна миризма. Чувствайте се уверени и защитени, през целия ден.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.