Сансин Маска за Коса Арган 500мл

11.79лв.

Изчерпан

Описание

Маска за коса с арганово масло 500ml.

Аргановото масло често се определя като течно злато. Добива се от ядките на плодовете на дървото арган, което расте само в Мароко. Това масло е богато на естествени съставки, като например витамин Е, витамин А и много антиоксиданти. Неговите съставки го правят особено ценно за кожата и косата, защото хидтатира. Аргановото масло прави косата по-мека и блестяща.

Маската за коса с арганово масло Sansin се препоръчва за всички типове коси, особено увредени, трудни за разресване и безжизнени. Тя прониква лесно в структурата на косъма и го възстановява в дълбочина. Възвръща здравия вид, мекотата и блясъка на косата, както и забавя процеса на стареене, благодарение на съдържанието на арганово масло. След употреба на продукта косата става гладка, лесна за разресване и стилизиране. Маската има и анти-статичен ефект.

Начин на употреба: Нанесете върху измита и подсушена коса, разрешете и оставете да действа 5-10 мин. Изплакнете добре. За блестящ резултат, подгответе косата с подходящ шампоан Sansin. Използвайте маската поне веднъж седмично.

Допълнителна информация

Brand

Характеристики