Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Шоферхофер Бира Пшенична Грейпфрут Бутилка 330мл бр.

Шоферхофер Бира Пшенична Грейпфрут Бутилка 330мл

Продуктов код: 049601

Характеризира се като: млада, светла, чувствена и в същото време модерна и градска. Произвежда се от 1978г. във Франкфурт, известен като “пристанище на древните франки”. Притежава уникална комбинация от искряща пшенична бира и свежия плодов темперамент на грейпфрут.

Шоферхофер грейпфрут е международна марка на Радеберер Груп и първия продукт в категорията на миксовете на пшенична бира въобще. Шоферхофер грейпфрут е уникална комбинация от искряща пшенична бира и свежия плодов темперамент на грейпфрут. Микс от 50% Шоферхофер пшенична бира и 50& освежавща напитка от грейпфрут.

Алкохолно съдържание: 2.5%.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.