Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
ШОЛ ПИЛА АВТОМАТИЧНА ВЕЛВЕТ ДИАМАНТ бр.

ШОЛ ПИЛА АВТОМАТИЧНА ВЕЛВЕТ ДИАМАНТ

Продуктов код: 11852

Най-добрият избор за домашна грижа за кожата на краката ви! Новият Scholl Velvet Smooth Diamond в специално зимно издание има подвижна ролкообразна глава и ергономична форма, с която можете да премахнете втвърдената кожа дори на труднодостъпни места. Специалната повърхност на удължителя осигурява нежно и лесно отстраняване на мазоли или натъртвания. За кожа, мека като коприна. Подарете си професионална грижа за краката в уюта на вашия дом.
Основни функции
Безжичен въртящ се файл за крака
Специална повърхност на приставката за перфектно отстраняване на втвърдената кожа
Перфектно ергономична глава и дръжка
Предпазен стоп
Лесна подмяна на удължения
Работа с батерии на 4 AA батерии
Редовни грижи
Краката ни ни носят цял ​​живот всеки ден. Следователно те изискват специални грижи, които ще им полагате, когато използвате продукти с марка Scholl. Новите диамантени ролки се предлагат в три версии, така че не е нужно да правите компромиси и можете да изберете идеалната комбинация за краката си. Можете да си купите допълнителен груб, груб и фин валяк за най-плавен резултат. За да подмените главата, натиснете бутона за освобождаване отстрани на файла и отстранете главата от файла. Плъзнете новата глава на място, докато щракне.
Безопасност и комфорт
Електрическият файл има предпазител за безопасност, ако има прекалено голям натиск върху него. Това ще предотврати нежелани наранявания. Ергономично оформената дръжка е проектирана за удобно използване. Той е оформен така, че да се побира в ръката.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.