Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
СИЕРА ТЕКИЛА ГОЛД 0.700Л бр.

СИЕРА ТЕКИЛА ГОЛД 0.700Л

Продуктов код: 017004

Сиера Текила Репосадо е категоризирана като Репосадо. Типът се определя от възрастта и този дух е състарен за 9 месеца. Като цяло текилите Reposado („отпочинали“) се отлежават в дървени бъчви между два и дванадесет месеца. За стареене се използват голямо разнообразие от бъчви, от френски дъб до уиски. Видът на цевта ще има значително влияние върху фините аромати на продукта.
Tequila Sierra Reposado 500 ml отлежала („отпочинала“) Sierra tequila, състояща се от алкохоли, получени от агаве. Растението се култивира под наблюдението на специалисти по растенията и представители на мексиканското правителство в идеални условия: в топъл климат с редуващи се слънчеви дни и валежи при надморска височина от 1,5 метра. Но основното изобретение на Сиера беше, че за последваща обработка е избран само узрял агаве, сокът от който изтича на повърхността на плода.

След прибиране на реколтата такава култура не се нуждае от термична обработка; готова е за смилане и пресоване. Сокът, получен в резултат на тези манипулации, претърпява двойна дестилация в медни кубчета, което придава на вече специалната напитка мек вкус. Полученият алкохол има висока сила от шестдесет процента, затова се добавя пречистена вода за понижаване на градуса. Текилата отлежава в американски бял дъб от 3 до 9 месеца, изпълвайки с дълбочина и богатство на букета, и едва тогава Сиера Репосадо се бутилира. Въпреки уникалността на процеса, най-високото качество и невероятните характеристики, Sierra Reposado има достъпна цена.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.