Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
СИЛАН ОМЕКОТИТЕЛ 600МЛ SUPREME GLAMOUR GOLD бр.

СИЛАН ОМЕКОТИТЕЛ 600МЛ SUPREME GLAMOUR GOLD

Продуктов код: 14291

Луксозно докосване за прането – с милиони омекотяващи частици.

Пренася ви в блясъка на елегантните френски улици. Изтънченият аромат се базира на дървесни елементи с модерна флорална сърцевина.

Изтънчени френски аромати

Франция е прочута с огромното си наследство и експертиза в сферата на изтънчените парфюми и тяхната еволюция. Сега вече може да усетите фини френски аромати, разработени специално за Silan. Ароматите на линията, сътворени от френски парфюмеристи, предлагат 3 вдъхновяващи ухания.

Милиони омекотяващи частици

Кремообразната формула, обогатена с милиони омекотяващи частици, се грижи за всяка една тъкан от прането и придава невероятна мекота.

Правилно дозиране

Винаги следвайте инструкциите на етикета на дрехите. Дозирането на Silan е наистина лесно. Просто използвайте капачката на бутилката Silan, за да получите точното количество. Не разреждайте Silan преди употреба. Налейте омекотителя направо от бутилката в капачката и след това излейте в отделението за омекотител в пералната машина.

25 мл за меко пране (пране в машина)
35 мл за много меко пране (пране в машина)
55 мл за изключително меко пране

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.