Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Скинос Ликьор 700мл бр.

Скинос Ликьор 700мл

Продуктов код: 048068

Skinos Mastiha Spirit е една от най-известните гръцки компании, произвеждащи ликьори, особено ликьори от мастика. Марката Skinos се появи на гръцкия национален пазар през 2005 година. За кратко време компанията стана лидер в производството на гръцки алкохолни напитки за международен износ. Skinos е най-известният ликьор от мастика от Гърция. Произвежда се чрез дестилация на мастика - смолата на вечнозеленото дърво Pistacia lentiscus от рода шам фъстък. Мастикът се използва широко и в кулинарията, сладкишите и медицината. Дърветата от мастика (на гръцки „skhinos“) растат по цялото средиземноморско крайбрежие, но само в Гърция, на остров Хиос, те се занимават с производството на мастика. Именно на това място в Егейско море са разположени подводни вулкани, които влияят на климата в района и карат мастичните дървета да „плачат“. Мастикът се произвежда по традиционната стара технология, която е на поне 2400 години.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.