Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
СЛАДКИ СПОМЕНИ ЛОКУМ ДЕЛИКАТЕСЕН 250Г РОЗА бр.

СЛАДКИ СПОМЕНИ ЛОКУМ ДЕЛИКАТЕСЕН 250Г РОЗА

Продуктов код: 3511

Локум “Сладки спомени” е по традиционна рецепта, обогатен с нежни розови листенца. Балансирана симфония от неустоими вкусове за истинска наслада на сетивата. Локумът е едно от най-старите изкушения в света на сладкарството. Истинско удоволствие за сетивата и традиционен вкус, съхранен и пренасян през вековете. Локумът е традиционен балкански деликатес, за който се разказват легенди. Според една от тях, която датира от 14 век, смел момък успял да откупи своята любима, която била пленена и отведена в царския дворец. Той омилостивил злия нрав на царя като му поднесъл невероятния деликатес.
Съставки: захар, пшенично нишесте, пудра захар, лимонена киселина Е330, листенца роза 0,15%, аромат роза, оцветител Е171

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.