Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
СТАР УОРС ЛЕЙКОПЛАСТ 20БР 4МОДЕЛА 76Х19ММ 64135 бр.

СТАР УОРС ЛЕЙКОПЛАСТ 20БР 4МОДЕЛА 76Х19ММ 64135

Продуктов код: 020078

Германската марка Hansaplast на Beiersdorf пуска на пазара първия пластир преди почти 100г. През 1922г. било изключително иновативно парче марля с лепенка да помага за наранавания и охлузвания. Продуктите бързо се утвърдили на пазара като лесно и ефективно решение за повърхностни рани. Портфолиото на компанията Hansaplast включва лепенки, пластири, лейкопласти и спрей за ожулени колена, мазоли и други дребни наранявания. Продуктите се предлагат в различни разновидности за всяка нужда - водоустойчиви, еластични, устойчиви, сензитив, пластири за крака и продукти за грижа за краката.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.