Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
СУРДЖИВА МИНЕРАЛНА ВОДА СЛАБОГАЗИРАНА МОСА 0.750Л бр.

СУРДЖИВА МИНЕРАЛНА ВОДА СЛАБОГАЗИРАНА МОСА 0.750Л

Продуктов код: 036290

Сурджива е слабо минерализирана вода и е класифицирана, поради своя йонниев състав, като бикарбонатно-калциева вода.

Тя е подходяща за диети с ниско съдържание на натрий и може да бъде диуретик. Водата е слабо минерализирана: ниската обща минерализация, точно 36 мг/л, (количеството на минерали присъстващи във водата), я прави лека, лесно смилаема и дава приятно неутрален вкус, който не променя вкуса на храната и виното. И това е точната причина, поради която AIS (Италианската асоциация на сомелиерите) я е избрала за своя официална вода.

Много ниските нива на нитрати свидетелстват за извънредната чистота на източника. Нитратите представляват индикатор на замърсяване, който може да бъде с органичен или неорганичен, с произход от промишлени зони, а по-специално от азотни торове, използвани в селското стопанство. Сурджива съдържа само 4,7 мг/л нитрати; докато законовата граница е 45 мг/л, което се понижава до 10 мг/л във водата за консумация от деца

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.