Тео бебе препарат за пране течен алое 2.2л

15.29лв.

Изчерпан

Описание

Създаден с грижа за малките, още от първия ден. Течният перилен препарат на марката Teo Bebe е достатъчен за 40 изпирания и е със специално разработена формула с Алое Вера, която премахва и най-упоритите петна. Хипоалергенният аромат на продукта придава приятно ухание на детските дрешки и не дразни нежната бебешка кожа.
Перилният препарат има силни почистващи свойства и едновременно с това е деликатен към кожата на най-малките. Продуктът ще остави дрешките на мъника меки и безупречно чисти.

Кожата на бебето е в пъти по-тънка от кожата на възрастните и това я прави склонна към алергични реакции. Алергените в другите перилни препарати водят до чувствителност и дискомфорт на мъниците. Течният перилен препарат е изработен от внимателно подбрани съставки и ензими, които се справят дори с най-упоритите замърсявания.
Защо Teo Bebe?
Течният перилен препарат Teo Bebe е със специално разработена формула, която премахва и най-упоритите петна без да дразни нежната бебешка кожа. Неспециализираните перилни препарати съдържат алергени, които могат да раздразнят бебешката кожа.Продуктите Teo Bebе са специално създадени с грижа за най-малките и са подходящи за употреба от първия ден. Хипоалергенните аромати не дразнят деликатната бебешка кожа и обгръщат бебешките дрешки с нежно ухание. Формулата на Teo Bebe има силни почистващи свойства и едновременно с това е деликатна към бебешката кожа. Teo Bebe оставя бебешките дрешки меки, нежни и безупречно чисти.

Допълнителна информация

Brand