Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ТОП ХЪНИ МЕД 450Г КРЕМ БУКЕТ бр.

ТОП ХЪНИ МЕД 450Г КРЕМ БУКЕТ

Продуктов код: 039739

Крема медът е продукт, с който наистина се гордеем, защото е различен като усещане. Неговата текстура е фина и лека. Сместа е хомогенна, а вкусът – неустоим!

Какво представлява крема мед Top’s Honey?

Разбира се, това е същият съвършен природен продукт, който получавате от пчелините ни, разположени в най-чистите райони на Предбалкана. Същият, за който осигурихме модерно оборудване, с идеята всичко да е перфектно.

Мекотата на крема меда Top’s Honey е благодарение на най-новата и съвременна технология. Всичко това е с цел до Вас да достигне неподправен вкус и най-добро качество!

Гарантираме, че това е един уникален по рода си продукт, който няма аналог. Топи се в устата с лекота и създава усещане за сладка кулинарна феерия. В него ще намерите само изцяло натурални съставки, които набавяме с помощта на нашите пчелички!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.