Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Треземе Шампоан Пюрифай 400мл бр.

Треземе Шампоан Пюрифай 400мл

Продуктов код: 048440

Дълбоко почиства и премахва омазняването, докато заключва влагата в косъма и оставя чувство за лекота. Новата серия TRESemme Purify&Hydrate е подходяща е за жени, които търсят решение, за да поддържат косата си по-чиста за по-дълго. Те чувстват, че трябва да измият косата си, въпреки че знаят, че това води до сухи краища. Спомага за справянето с коса, която изглежда мръсна и плоска / липсва обем. Професионална гама, предназначена за дълбоко почистване и пречистване на мазната коса, като същевременно заключва влагата в косъма, за да я запази бляскава!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.