Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
ТУ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА 15СМ МАЙМУНА TY36003 бр.

ТУ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА 15СМ МАЙМУНА TY36003

Продуктов код: 020096

За никого не е тайна, че маймунките харесват банани и кокосови орехи, нали. Затова не се чудете, че създателите на тази играчка-маймунка от плюш е наречена Кокосов орех. Тя има мекичка козинка, която е приятна за докосване. Очите ѝ са лилави, като дълбоко вечерно небе, изпълнено със звезди. Когато я гушнете и видите милия ѝ поглед, завинаги ще я обичате. Височината на животинката от качествен плюш е 15 сантиметра. Тя е част от серията Beanie Babies, а от етикетчето ѝ ще разберете името и рождената ѝ дата (27 юли), както и кратко стихче, посветено на нея

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.