Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Туистшейк Прибори за Хранене Розови 12+ 1бр бр.

Туистшейк Прибори за Хранене Розови 12+ 1бр

Продуктов код: 045637

Комплектът за прибори Twistshake е подходящ за деца от една година. Комплектът се състои от вилица, нож и лъжица, които са мини копия на прибори за възрастни. Дръжките на устройствата са изработени от мек, приятен на допир материал. Формата на държачите е възможно най-удобна за дръжките на детето, а ръбът на всяко устройство е леко заоблен, така че вилицата или лъжицата да не попадат в чинията с храна. Материалът на производство не съдържа вредни за здравето вещества, включително бисфенол А и фталати. Приборите за приготвяне Twistshake лесно се почистват от остатъци от храна на ръка или в съдомиялна машина. Основни характеристики: Комплектът се състои от три прибора за хранене Подходящ за деца от една година Материал: неръждаема стомана и пластмаса Не съдържа вредни вещества Удобна форма за държане в ръце Подходящ за съдомиялна машина

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.