Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Туистшейк Термос Розов 420мл бр.

Туистшейк Термос Розов 420мл

Продуктов код: 045628

Термосът на Twistshake е перфектното решение за динамичното ежедневие. С него може да запазите напитките си горещи или студени до 10 часа, благодарение на покритието от неръждаема стомана с двойна стена. От своя страна компактният дизайн на бутилката я прави лесно преносима и може да се побере перфектно дори във Вашата чанта. Теромосът е защитен от изключително мекото гумено покритие, което също така и предпазва от приплъзване. Twistshake са се погрижили Вашият термос да бъде уникален със своя дизайн и невероятна цветова гама.

Термосът е произведен без използването на BPA-, BPS- и BPF- съдържащи материали, което го прави напълно безопасен за Вашето бебе, а и за Вас
Материал – неръждаема стомана и силикон
Употреба и грижа за продукта – Винаги измивайте термоса преди употреба. Вътрешността трябва да бъде измита добре. Отстранете евентуално събралата се излишна вода след измиване от капака на термоса
Вместимост – 420 ml
Да НЕ се използва в микровълнова фурна
Да НЕ се поставя във фризера.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.